Au-pair USA: подорожуй, вивчай мову, знайомся з культурою США

Ви давно мріяли побувати в США, прогулятися по бульвару Сансет або вулиці Чудова миля? Хочете попрактикувати англійську в середовищі носіїв мови? Допоможе вам в цьому програма Au-pair США.

Au-pair — культурний обмін між країнами, створений для молодих людей. Її головна мета — вивчити глибше мову і ближче пізнати культурні особливості країни. Допомагаючи сім'ї по дому, учасник отримує можливість:

  • провести 12–24 місяців у США;
  • вдосконалити свою англійську в етно-середовищі без будь-яких матеріальних витрат;
  • познайомитися з культурою США, традиціями і життєвим укладом американських сімей;
  • подорожувати по країні у вільний час;
  • знайти нових друзів;
  • дізнатися про можливості вступу в американські вузи;
  • відкрити для себе нові професійні перспективи.

Відбір учасників Au-pair USA відбувається на конкурсній основі, документи слід подавати не пізніше, ніж за шість місяців.

Кожному, хто пройде відбір і стане учасником, забезпечуються:

  1. Повний пансіон: проживання в окремій кімнаті або будиночку в приймаючій родині, харчування за рахунок сім'ї.
  2. Кишенькові гроші.
  3. Сплачена медична страховка (на весь термін перебування в країні).
  4. Відвідування платних курсів вивчення англійської мови. Сім'я буде сплачувати дорогу до місця проведення курсів.
  5. Підготовчі чотириденні курси по прильоту до Нью-Йорку.
  6. Чотиритижнева оплачувана відпустка. Ви зможете подорожувати по всіх штатах Америки.

Квиток на літак в обидві сторони сплачує приймаюча сім'я.

До ваших обов'язків буде входити: допомога у догляді за дітьми, підтримка порядку у вітальні, дитячій і своїй кімнаті, приготування простих страв. Робочий тиждень не буде перевищувати 45 годин.

Умови участі

Щоб стати учасником Au-pair в Америці, необхідно відповідати таким вимогам:

  • Мати повну середню освіту.
  • Бути віком від 18 до 26 років (на відміну від інших програм, у цій не має значення: ви студент денної або заочної форми навчання, маєте закінчену вищу освіту або ні).
  • Вільно розмовляти англійською.
  • Бути здоровим, не курити (або кинути на час перебування).
  • Мати можливість жити в США від 12 до 24 місяців.
  • Мати досвід роботи з дітьми. Це може бути: репетиторство, робота з дітьми у шкільному таборі, в дитячому садку, допомога батькам з молодшими братами або сестрами.

Велика перевага — наявність водійських прав.

Якщо ви відповідаєте вищевказаним вимогам, можете подавати документи на участь у конкурсному відборі та, у разі позитивної відповіді, проходити співбесіду з американською сім'єю по Skype.

Етапи реалізації програми

Перш ніж вирушити до США, вам треба пройти такі етапи:

  1. Консультація в нашому офісі у місті Києві (або дистанційно в онлайн-режимі).
  2. Співбесіда англійською мовою.
  3. Реєстрація, заповнення анкети, підпис договору.
  4. Підготовка документів за списком.
  5. Skype-інтерв'ю з приймаючою стороною.
  6. Підпис контракту (якщо сім'я схвалює вашу кандидатуру).
  7. Приїзд до Києва і співбесіда в консульстві (ми попередньо погодимо дату, вас зустріне наш представник і відправить до консульства).
  8. По отриманні візи — виліт до США.
  9. Тренінг з американською сім'єю (чотири дні).
  10. Старт програми.

Протягом усього терміну реалізації програми ви отримуєте підтримку з боку нашого агентства і наших американських партнерів.

Персональна консультація
З питань вступу на програми стажувань, звертайтеся до консультантів програми
З питань вступу на програми стажувань, звертайтеся до консультантів програми
Мария Дроздова
Мария Дроздова
Персональный консультант
+38 050 8888-307
(viber, what's up, telegram)

admission@myworktravel.com

Ім'я
Телефон
Яка програма Вас цікавить?
Email
Місто
x
Яндекс.Метрика {/**/}